اين سخنان در حالي مطرح مي شود که آموزش و پرورش همچنان بر مخالفت خود با اين طرح اصرار دارد وآن را مناسب براي مدارس ودانش آموزان وخانواده هاي آنان نمي داند.

در همين حال و در حالي که هنوز آموزش وپرورش با اين طرح مشکل دارد ،سرهنگ هاشمي به مهر گفت گفت: بحث تغيير ساعت قرار بود از دوم آبان ماه اجرا شود که با تصميم دولت با يک ماه تاخير و از دوم آذرماه اجرايي مي شود.

رئيس پليس راهور تهران بزرگ با اشاره به اين که از دولت مي خواهيم که اجازه اجرايي شدن اين طرح را بدهد بيان داشت: راهنمايي و رانندگي آمادگي کامل براي اجراي اين طرح را دارد زيرا اعتقاد داريم در کاهش ترافيک تهران بسيار موثر است.

سرهنگ هاشمي گفت: ترافيک تهران در نيمه دوم سال و از اول مهرماه 30 درصد افزايش داشته که با تغيير ساعت و کاهش 26 درصدي ترافيک در صبح و عصر مي توان اين معضل را حل کرد.

وي افزود: شوراي عالي ترافيک کشور و شهرداري تهران با کار کارشناسي تصميم به اجراي اين طرح گرفتند که مي توانيم به نتايج آن اميدوار باشيم.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ تاکيد کرد: اين نهاد آمادگي کامل براي اجراي اين طرح را حتي از صبح فردا دارد.

بر اساس مصوبه شوراي عالي ترافيک کشور قرار بود طرح تغيير ساعت کاري در تهران به طور آزمايشي از دوم آبان ماه سال جاري به مدت يک ماه به صورت آزمايشي اجرا شود اما روز چهارشنبه هفته گذشته و در جريان جلسه هيئت دولت و با اعلام آماده نبودن مجموعه آموزش و پرورش اجراي اين طرح يک ماه به تعويق افتاد.

بر اساس اين مصوبه که حاصل چندين سال پيگيريهاي شهرداري تهران و در نهايت توافق دولت و شهرداري است، ساعت کار مراکز نظامي و صنعتي به تشخيص ارگان‌هاي مربوطه 6 تا 6:30 آغاز و بين ساعت 13 تا 13:30 براي گروه‌هاي نظامي و 14 تا 14:30 براي گروه‌هاي صنعتي پايان مي‌يابد، ساعت کار بانکها از ساعت 7 تا 15، ساعت کار ادارات دولتي 7:30 تا 15:30، ساعت آغاز به کار مدارس و دانشگاه‌ها 8 تا 8:30 و ساعت پايان کار 13 تا 15 خواهد بود. همچنين ساعت کار صنوف نيز از ساعت 9:30 تا 16 تعيين شده است.

همچنين ساعت آغاز به کار مدارس ابتدايي در ساعت 8:30 صبح و دانشگاهها و دبيرستانها نيز در ساعت 8 تعيين شده است تا کودکان دوره‌هاي ابتدايي زمان بيشتري را براي استراحت داشته باشند.

100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082118